2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Sennheiser HD 435

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Körübelül 2 hete öcsém megjelent a szobámban a 2 éves genius hs-04su-mal [link] (a vezeték...

[ ÚJ TESZT ]

Körübelül 2 hete öcsém megjelent a szobámban a 2 éves genius hs-04su-mal [link](a vezeték másik fele a gépbe volt bedugva), elég sokat volt használva, sokszor meg lett rángatva a vezetéke, volt már szerelőnél , tehát egy új vásárlása mellett döntöttem.
Először csak nézelődtem és kezdett körvonalazódni, hogy mit akarok, nagyon megtetszettek a sennheiserek, ezek közül is a hd 415 és a hd 435 és a hd 205, csak, azért mert ez zárt és kicsit féltem a nyitott kiviteltől, olyan olcsó tesco-s füles hatása van.
Gondoltam meghallgatom őket a Media Markba , de ott a hd 415 nem volt , míg a hd 435 nem volt kirakva és esélytelen volt meghallgatni, írták , hogy van , de csak dobozon keresztül szemeztem vele, csak a hd 205-t lehetet meghallgatni , annak is gyönyörű hangja van , de igazából előrébb nem kerültem , mivel nem jöttem rá milyenek ezek a " teli " fülesek.A nagyobb tesók sem voltak kirakva , csak zártak voltak kint.
Na tehát ezzel nem sokra mentem, de hazaérésem után eldöntöttem, hogy nekem a hd 435 kell , meg is rendeltem.

Tehát mikor megérkezett nagyon boldog voltam , a csomagban találtam egy kis táskát, amibe bele lehet tenni, ezenkívül egy 6.3 mm-es átalakítót , tehát el lehet mondani , hogy semmi extra. Nem is szükséges. Nagyon hasznos dolog a hangerő szabályzó.

Viseltem már olyan fejhallgató , aminek nem volt ilyenje , és elég macerás volt állítgatni , így sokkal egyszerűbb.[link]
A vezeték hossza bőven elég, sőt kicsit talán nekem sok is, még a géphez is, mp3-hoz meg elég lenne a fele is, de inkább több legyen, mint kevesebb, és állítólag a hozzá adott kábel felcsévélő eszközzel pont megfelelő hosszúra állítható, sajnos ennél a darabnál ez kimaradt, ez hibapont, de ennél több hibát nem tudok felsorolni.[link]

Először azonnal felraktam a fejemre és megnyugodtam tök kényelmes nem nyom, pont jó a nagy lapát füleimnek és a szemüvegem is elfér a fülem mögött, nem nyomja, mint a genius. 5-6 órát simán elviselem a fejemen, többet meg még egyszerre nem volt időm.
[párnái]
Először egy Sony nwd-b105f mp3 lejátszóval próbáltam ki, nagyon gyönyörű volt, igazi " home entertaiment" fejhallgató a mélyek nagyon szépek , tehát nekem , aki rock és punk zenét hallgat , mondhatni tökéletes. A geniushoz képest teljesen más kategória, pedig azt hittem, hogy nagyon az is jól szól, de ehhez képeset elég gyengécske.[inkább nem a szép , hanem az erőteljes jelzőt használnám, pedig egy elég régi alaplapom van , egy integrált realtek AC 97-es hangkártyával. És azért érződik az erősen tömörített mp3-aknál , hogy rontják a zene minőségét . Eddig nem nagyon tapasztaltam ezt. Tehát ajánlott 256 vagy 320 kbp/s minőségű zenét hallgatni .
[link]
Technikai adatok:

Kialakítás:dinamikus,nyitott
Frekvencia átvitel: 18 Hz - 19 500 Hz
Elenállás: 32 Ohm
Torzítás: 0,3%
Hangnyomás:110 DB

Tehát nagyon pozitív véleményem van a fejhallgatóról, szerintem nagyon megérte a 10. 000 forintot , a hangja mindenért kárpótol. Egyedüli hibának a kábelfelcsévélő hiányát tartom, de engem ez se zavar.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.