2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Pókerezni jó! Ingyen még jobb!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A kezdetek Pár hete meghallottam az utcán egy beszélgetést, amiben pár fiatal, pókeres...

[ ÚJ TESZT ]

A kezdetek

Pár hete meghallottam az utcán egy beszélgetést, amiben pár fiatal, pókeres élményeiről beszélt. Aznap este itthon eszembe jutottak a napközben hallottak, gondoltam körülnézek kicsit a neten, hátha találok egy jó oldalt a témában. Így akadtam rá a Póker Szabályok oldalára [link]. Itt kicsit felelevenítettem rég használt póker tudásom, majd tovább mentem az Online Póker [link] nevezetű, kicsit csúnyácska, de kifejezetten hasznos oldalra.

Freerollok

Az Online Pókeren kicsit bongészve rátaláltam az ''Ingyenes versenyek'' menüpontra [link]. E remek táblázatból ki is néztem maganak egy vasárnap esti versenyt. Mikor eljött a nevezés kezdete, már izgatottan ültem a gép előtt, majd nemsokára elkezdődött a verseny! Jó pár izgalmas és/vagy szerencsés játék után, első versenyemen a 400. helyen végeztem a közel 3000 indulóból. Ezen fellelkesülve a következő héten több hasonló versenyen is részt vettem, több-kevesebb sikerrel.

A PokerStrategy

A freerollok után ráakadtam egy újabb, véleményem szerint nagyon hasznos oldalra, a PokerStrategy-re [link]. Nagyon csábító volt az ajánlatuk, miszerint ingyen adnak 150$-t a kezdéshez! Bár kicsit gyanakodtam, de gondoltam annyit megér a dolog, hogy átolvassam amit írtak. Az oldal, ahogy a neve is mutatja a tudatos póker stratégiájával foglalkozik. Ahhoz, hogy pénzt kapjunk tőlük, először is regisztrálni kell, mindenképen valós adatokkal! Ezzel egy időben meg kell nyitni számlánkat a PartyPokernél [link] is, hiszen ha eljön a várva várt pillanat, ide utalják majd a pénzünket. Ezután el kell olvasni pár cikket az oldalon (PokerStrategy), majd leghamarabb 24 órával a regisztrálás után, ki kell tölteni egy nem túl nehéz kvízt, amiben különböző póker helyzeteket kell ''elemezni'' (kiválasztani a megfelelő választ a feltett kérdésre). Amennyiben sikeresen kitöltjük a tesztet, kapunk egy e-mailt, amiben gratulálnak, és egyben kérik személyazonosságunk igazolását, nem mással, mint a személyi igazolványunk mindkét oldaláról készült scanek elküldésével. Itt kicsit gondban voltam, mert régi, bordó volt a személyi, így annak nem csak két oldala volt. Magyarul feltett kérdésemre, készségesen válaszoltak magyarul, miszerint küldjem még el valamilyen közüzemi számlámnak a scanjét, hogy ellenőrizhessék a lakcímet is. Ám legyen. Pár órával az elküldés után, már jött is az újabb e-mail, ám ezúttal a PartyPokertől, azzal, hogy 50$-nyi átutalás érkezett a számlámra!

Játék valódi pénzzel

Újonnan szerzett pénzünket akár rögtön ki is fizettethetjük, vagy ha egy kis játékkedvet is érzünk magunkban, akkor elkezdhetünk játszani a pénzzel! Vannak kifejezetten frissen regisztráltaknak fenn tartott ''Beginners'' asztalok, ahol az első átutalástól számított 30 napig játszhatunk. Az újoncoknak vannak ''Rookie Freeroll''-ok is, ahol szintén frissen regisztrált felhasználókkal játszhatunk. Érdemes közben tovább látogatni a PokerStrategyt, hiszen itt tovább olvashatunk különböző stratégiákról, ami később még hasznunkra válhat.
Nem esett még szó a maradék 100$-ról, amit az oldal ígért. Ezt akkor kapjuk meg, ha legalább 5000 raked kezet (ahol az oldal valamennyi jutalékot vesz le az asztalon lévő tétekből) lejátszottunk a PartyPokeren. Az oldal szerint ezt 5-7 hét alatt el lehet érni.
Megszívlelendő tanács, hogy ha elveszítjük az 50$-t, ne töltsük újra a számlánkat saját pénzünkből, hiszen ha elvesztünk 50$-t, valószínűleg a saját pénzünkkel is ez történne.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok, kellemes, izgalmas pókerrel eltöltött órákat!

Még egyszer a linkek:
PókerSzabályok: [link]
OnlinePóker: [link]
PokerStrategy: [link]
PartyPoker: [link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.