2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Plants Vs Zombies

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Növények a zombik ellen... védd a házadat és ültess sok növényt! Győzzön a jobbik!

[ ÚJ TESZT ]

Gondolom nem újdonság már ez a játék, de valakinek mégis!
Én minden nap több órára előveszem hihetetlenül megfogott és nem tudom letenni,
felül tud múlni egy Gta IV-t is!
Sokan nem ismerik, itt az ideje picit elemezni.

Milyen játék is ez? Mi a lényege, milyen feladatokat tartalmaz?

Plants Vs Zombies - fordításban növények a zombik ellen.

Ez egy Popcap - game ami hasonlít egy kicsit a stratégia játékokra, mivel itt gondolkodni kell, józan ésszel, hogy mit, hogyan ültessünk, milyen sorrendbe, mielőtt a zombik bekeverednek a házba és megeszik az agyunkat. Az életünk a kis palánták kezébe van. Színes és élvezetes játékmenetet kínál nekünk, rengeteg pályát tartalmaz és különböző feladatokkal lát el. Több sávban támadnak a zombik és mi ezekbe a sávokba ültetünk virágot amik megölik, feltartják,vissza fordítják a zombikat vagy akár elfújják melegebb éghajlatra. A pályák nem mondhatók monotonnak, sőt inkább változatosnak, hiszen a kertből, hátsó ház részből, a tetőről, ködben és az éjszakában is meglephetnek minket! Különféle " rohamok vannak " , amikor a főbb Zombie vezetők indulnak meg a csata elején. A pályákhoz alkalmazkodnunk kell. Az éjszakában érdemes gombákat használni, illetve a 0$ termékekre beruházni amik hamar ültethetőek és elvégre ingyen van már fél győzelmes védelmet nyújthat számunkra.

Az elején pár úgymond slot elérhető termékek vásárlása esetén, de ez a fejleszthető tehát több terméket tudunk bevetni a csatákban. Ezt Crazy Joe-tól tudjuk megvásárolni a, mi kis őrült szomszédunktól. Nappal a virágok vannak segítségünkre akik napocskákat gyűjtenek és minél több napocskánk van, annál többet tudunk az adott termékekből vásárolni, persze ezeknek van egy átmeneti ideje pár másodperc, amíg újra elérhető lesz.
Éjjel már nem túl biztató a helyzet, hiszen a gombákkal vagyunk amik aprócskák addig amíg meg nem nőnek de ennek is van egy bizonyos intervalluma.

Azt hittem ennél rosszabb már nem is lehet amikor megjelent a villámlás.. több másodpercre is sötétbe borul a játék színhelye és csak a villámlások között lehet lerakni a növényeket, mert csak ekkor látjuk a pályát. Félelmetes! Köztudott, hogy a zombik agyilag zoknik és csak ballagnak de itt nem így van ezek igen is tudnak valamit amit mi nem! Mégpedig, hogy hogyan jussanak be a házba különböző erőforrásokkal.
Van itt nekünk amerikai focis,Michael Jackson-os, gumikacsás, léggömbös kis srác, ugrabugráló, pókféle, delfinnel száguldó is... Vissza térve a delfines búvárkodó zombira, egy idő után megjelenik a medence sávokban ami nehezíti a feladatot, de aggódnunk nem kell hiszen vannak növények a vízre is és utána bármit helyeztünk rá, ami éppen megtetszik.
A játék folyamán sok nyereményünk lesz, ezek között megtalálható az ALMANAC könyv ami tartalmazz mindent a zombikról, tulajdonságokat, legyőzhetőséget olyan Kódex féleség. A plusz a játékban, hogy ahogy haladunk, sok jó dologgal ajándékoz meg minket a gép. Ilyen például a mini-puzzle és a kis kertész ház, ahol virágot nevelhetünk. Az előzőben pedig meglepetés szerűen jönnek a növények egy futószalagon és azokat letéve kell másodpercek alatt elhelyezni.

Végszó:

Egy nagyon hangulatos játék, nem kell hozzá egy erőmű sem a futtatásához. A hangulata jó, leköti az ember figyelmét és szép színes. A zombik egyáltalán nem vérző és ijesztő figurák, ahogy a filmek adják vissza, itt inkább olyan mókásak és viccesek. Ez egy igazán jó otthoni,munkahelyi és sulis játék! Bátran ajánlom mindenkinek!

A játék letölthető a hivatalos honlapról!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.