2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Nem tudod a dal címét? (#1. hsz!)

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A lista (updated @ 2008.11.07. / 19:56 // to #4183): Lehet ez az utolsó frissítés. # Mosqu!

[ ÚJ TESZT ]

A lista (updated @ 2008.11.07. / 19:56 // to #4183): Lehet ez az utolsó frissítés.

# Mosqu!to # Saycz # mamoka23 # Genius007 # Gergello # qdak # neongorack # scu # MarKoo # legiaap # Mauzes # Zola007 # prohardver27 # Skyhunter # Brian_RL # pubwart # pampika # @Töki15 # Sn00k # Spy89 # Lengyi # ars10 # miller # Tikakukac # legiaap # Sh4rKy # Makaveli # Bon3ss # dragonfx #blackmoto # krómX # qdak # pampika # sztothj # aragthorg

Üdvözlet mindenkinek!

Igyekszünk a lényegre törekedni, de lehet kicsit hosszabbra nyúlik.

Hogy honnan ez a "királyi többes"? Eme felhasználónév két usert takar (külön engedélyt kaptunk rá egy jószívű Moderátortól), akik szeretnének segíteni a többieknek. (qdak és Ndruu)
Mégis miben?
Megtalálni a keresett szám címét és/vagy előadóját. Van erre a célra egy remek topik a Prohardver!-en, aminek a neve: Nem tudom a dal címét...

A fent említett topikban legtöbbször meg tudjuk oldani a feladványokat, meg tudjuk válaszolni a kérdéseket, de sajnos néhány megválaszolatlanul marad. Legtöbbször nem azért, mert nem veszi észre senki, hanem mert egyikünk sem tudja rá a választ. Ilyenkor jön az egyszeri user (aki feltette a kérdést) és újból megkérdezi, vagy UP-olja a topikot. Ebből csak kavarodás van, mert a sok OFF hozzászólás között elvesznek a kérések.
Ennek megelőzésére vetettem fel az ötletet, hogy a megválaszolatlan feladványokat össze kellene gyűjteni és rendszerezni. Eleinte csak összefoglaltam minden hozzászólásom végén ezeket, de egyre több helyet foglaltak, ami megint csak zavaróvá vált.
qdak kolléga felvetette, hogy valahol valamilyen formában összegezzük ezeket kéréseket. Ötletként elhangzott, hogy egy külső, ingyenes tárhelyen, a Logouton, youtube-on vagy a topikon belül egy hozzászólásban (amit a Moderátorok mindig módosítanának).

A győztes végül a Logout lett, ezért született meg ezen írás (és ez a felhasználó is). A felhasználó csak arra kell, hogy mindketten szerkeszteni tudjuk a listát.

Nem szeretnénk konkurenciát állítani a Nem tudom a dal címét topiknak, célunk csak egy összefoglaló lista készítése (amit esetleg már csak egy linkként kell beilleszteni a hozzászólás végére a dalos topikban), ami átláthatóbbá teszi az eredeti topikot.

Viszont itt is meg lehet válaszolni a feladványokat, annak csak örülünk, ha sikerül egyet-egyet megfejteni.

A jelenlegi lista #3643-tól került összegzésre. Frissítés talán 3-4 naponta. Ha minden nap frissítenénk, akkor nem lenne értelme az eredeti topiknak.

"Híres" megfejtők (a teljesség igénye nélkül): aladdin, htibor, rien, qdak, Ndruu...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.