2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

MWC2010 - hivatalos Mobilaréna blog

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hétfőn nyílik a Mobile World Congress, élőben jelentkezünk a helyszínről.

[ ÚJ TESZT ]

Kedves egybegyűltek, olvasók, Mobilaréna felhasználók, mobilőrültek, KAS-függők!

Ezennel ünnepélyesen fellőjük az MWC-blog 2010-es verzióját abból az alkalomból, hogy szombat reggel 6-kor gépre ül a stáb és elhúz a messzi Barcelonába, hogy a világ legjelentősebb mobilkommunikációs szakmai kiállításáról élőben és fáradhatatlanul tudósítson.

Tesszük ezt már negyedszer.

A Mobile World Congress minden év februárjában a szerkesztőségünk által legjobban várt 4-5 nap, amikor egy óra alatt jön annyi hír és információ, ami máskor hetekig csordogál be. A kiállítás hétfőn nyílik, de már vasárnap lesz két igen jelentős sajtóesemény, a Sony Ericsson és a Samsung bemutatója, mindkettőn ott leszünk, hiszen idén is négy fővel képviselteti magát a Mobilaréna.

Ebben a blogban a szokásoknak megfelelően backstage infókat postolgatunk, szubjektív véleményünknek adunk hangot, s szeretnénk, ha az olvasók egy kicsit úgy éreznék, hogy ők is ott vannak velünk, s együtt sétálunk végig a Rambla-n, hogy megkeressük a Michael Jackson imitátort.

Idén egy ponton változott a stáb összetétele, Bocha, Gubro és Bog mellett Szőlő jön velünk, akit senki sem ismer, mégis fontos láncszeme lesz a tudósításoknak, ő felel a képi anyagért, elsősorban a videókért. Feltett célunk ugyanis, hogy folyamatosan toljunk fel mozgóképes híradásokat, ez pedig olyan meló, ami egész embert kíván. Névjegyét már letette, a Nexus One készülékteszt videójának intrója az ő keze munkáját dicséri.

Holnap reggel egy szakmai ajánló is felkerül a Mobilaréna főoldalára, szombaton csak felkészülünk a nagy eseményekre, de vasárnap estétől már folyamatosan érdemes követni minket, mert onnantól elindul a hírözön. Némi nosztalgiázásra javaslom a tavalyi és a két évvel ezelőtti blogunkat.

Idén is tele van a naptárunk, folyamatosan fogunk pörögni a helyszínek között, s alig várjuk, hogy megoszthassuk az olvasótáborral a legfontosabb híreket - ebben a blogban pedig az élményeinket. Igyekszünk majd a Facebook és Twitter oldalunkat is frissítgetni, úgyhogy - mivel itt nincs RSS még - érdemes oda feliratkozni.

Update: időközben béta üzemben, de az RSS csatornák is elkészültek, íme:
http://logout.hu/hirfolyam/rss/szerzo/mwc2010/cikkek.xml
http://logout.hu/hirfolyam/rss/szerzo/mwc2010/bejegyzesek.xml
(az előbbi a címlapos cikkek, az utóbbi a személyes bejegyzések feedje)

BarcelonaBog

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.