2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lancool Dragonlord K62

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Lian-Li tulajdonában lévő Lancool egy átlagos, mégis rendkívül ízléses számítógépházzal bővítette...

[ ÚJ TESZT ]

A Lian-Li tulajdonában lévő Lancool egy átlagos, mégis rendkívül ízléses számítógépházzal bővítette termékpalettáját. A minőségi acélból és műanyagból összerakott szépség a gyártó adatok szerint 9.55kg-ot nyom. Ezek a házak Lian-Li ventikkel vannak szerelve és használható az összes Lian-Li kiegészítő hozzájuk.

Leírás

Teljesítmény: Táp nélkül
Formátum: Midi torony
Külső meghajtó hely 5,25: 5,25 5db
Külső meghajtó hely 3,5: 3,5 0db
Belső meghajtó hely 3,5: 3,5 4db
Előlapi csatlakozó: Hang kimenet, mikrofon, USB
Szin: Fekete

Akkor lássuk a főszereplőt

Egy ilyen dobozban érkezik, amelyen a fontosabb tulajdonságokat kis képekkel fel is tüntetik.

Kicsomagolva a következő látvány tárul elénk. Kívül-belül feketére fújva, nagyon igényes hatást kelt.

Az egyszerű szerelhetőség jegyében

A mai felsőkategóriás házak esetében a csavarozás nélküli szerelhetőség már alapkövetelménynek számít, szinte teljes mértékben így van ez a mi esetünkben is. Az alaplapunkat és a házventillátorokat leszámítva, minden egyéb hardver csavarozás nélkül rögzíthető. Az alaplapnál a hosszabbított, akár kézzel is betekerhető csavarok, a ventik esetében pedig az anti-vibrációs gumibakok, a tartozékok részét képezik.

Szellőzés

Ház szellőzéséről számos venti gondoskodik. A légáramlást felülről 2 db, elölről (lentről) 1db 14 cm-es, hátulról pedig 1 db 12 cm-es hangkeltő biztosítja. Természetesen ezek is járnak a házhoz.

Mit, hogyan, hová..

Tápegységünket a ház aljában tudjuk rögzíteni ventivel lefelé, így a meleg levegő ez esetben kikerül a házon kívülre, nem melegítve a belső légteret. 90°-ban elfordított merevlemez helyekből 4 db áll rendelkezésünkre, felettük a szokásos 5 db 5.25ös meghajtó hely, a hozzá tartozó beépítő kerettel a kisméretű SSD-ink számára, melyekhez hangelnyelő szivacsot is kapunk.

Mindennek a tetejében helyezkednek el a szokásos kapcsológombok, USB és hangkimenetek.

Következzen pár kép a végleges állapotról

Lehet még rendezni meg harisnyázni, de most erre nem futotta az idő.

Hőmérsékletek

-Alapjáraton:

A ház nagyon jól megtervezett és kidolgozott, az oldallapok sem lötyögnek, zörögnek. Ami még szimpatikus, hogy az alaplapi tálca ki van vágva a proci mögött így ha valakinek back plate-es hűtője van az úgy is tudja cserélni, hogy a lapot nem veszi ki hozzá. Továbbá az előlapi kábelek elég hosszúak és elérnek a lapon oda ahova kell, úgy is ha el vannak vezetve az alaplap tálca mögött.
A kábel menedzsment is jó, a kábelek nagyon jól elrejthetőek.

Szerintem ez egy nagyon jó ház, elégedett vagyok vele és nem találtam benne kivetni valót. Ár/érték arányban szintén rendben van. Volt már Lian-Li-m ez ugyanaz a minőség olcsóbban nem aluból hanem acélból. Tehát mondhatnám hogy "Különösen ajánlott" annak aki szereti a plexi oldallapot, a 90°-ban elfordított merevlemezeket, az alsó tápot és a fekete belsőt!

Hivatalos oldal

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.