2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Jelenlegi és álom noti

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Jelenlegi laptop és jövőbeli álom kategoriás

[ ÚJ TESZT ]

A számítástechnika korunk talán leggyorsabban fejlődő iparágazata. Naponta jönnek ki a különböző gyártók legszínesebb skálán átívelő termékpalettákkal. Ennek természetesen oka hogy, más szempontok alapján vesz gépet egy 22 éves frissen diplomázott mérnök, és egy ötödik X-et taposó kertész is.

A cikk voltaképp azért jött létre hogy mindenki kicsit álmodozhasson arról amit mindannyian annyira szeretünk, a legújabb, legjobb, legszebb, legbrutálisabb, laptopról amit szeretne maga mellett tudni.
Azt amelyiket féltve kapcsolna be, és amikor hangtalanul elindul, gyermeki mosolyt csalna az arcára, ezzel megédesítve az egész életét.

Kezdeném én a sort:

Jelenleg: Sony VAIO VGN szériás notim van amit imádok, bár régebbi játékos életérzésem miatt hiányolom az erősebb VGA kártyát.

Álom: Apple MacBook Pro Egyszer kaptam kölcsön egyet és azóta akárhányszor Apple bolt előtt megyek el, mindig betérek csak hogy kicsit láthassam megint azt a tű éles kijelzőt és azt a zökkenő mentes gyors, egyszerű, stílusos kis almát.

És neked mi az álmod? Mi alapján választanál? Csak a belső, serényen dolgozó proci számít és a hatalmas RAM hegyek? Vagy inkább a stílus és szépség oltárán áldoznál? Egyáltalán van álom laptopod, vagy a jelenlegi az aktuális álom?

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.