2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Ivóvízszolgáltatás?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sokan emlékeznek rá, hogy tavaly komoly botrány volt abból, hogy valamilyen úton-módon...

[ ÚJ TESZT ]

Sokan emlékeznek rá, hogy tavaly komoly botrány volt abból, hogy valamilyen úton-módon szennyeződés került a Miskolcot és környékét ellátó ivóvíz rendszerbe, amitől a fél város fosott. Ennek örömére beépítettek valami új berendezést, amely folyamatosan vizsgálja a víz tisztaságát, figyelmeztet bármilyen határérték túllépése esetén.

Ez eddig mind szép és jó, a mai napon a következő hirrel találkoztam: [link] (Aki nem akarja elolvasni: valamilyen szennyeződés átlépte az 1ik vízműben a határértéket, ezért azt kiemelték a rendszerből, ezért nyomáscsökkenésre lehet számítani.) Még önmagában az is rendben lenne, hogy felszólítják a lakosságot, hogy ne mossanak addig csapvízzel autót. De az, hogy nálunk 2 órája egyáltalán semmilyen víz nincsen, az már azért pofátlanság.

Kimentünk kerítést festeni, vendégeket is várnánk estére, sem főzni, sem kezetmosni nem lehet, nincs mivel, órák óta... azért ez nálam nem nyomáscsökkenés, ez a szolgáltatás hiánya.

2007 van, azért egy ilyet illene legalább annyiban előre jelezni, hogy bedobnak egy papírt, hogy nem lesz víz, vagy valami... a környéken meg ittvan a bükk, miskolcnak több vízműve onnan táplálkozik, nem igaz, hogy lehetetlen feladat lenne, hogy legalább kézmosáshoz elegendő nyomású víz legyen a hálózatban... azért ez valahol gáz. De hát magyarország, mit is várok én?!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.