2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Full Circle magazin 18. szám magyarul

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Fordítócsapatunk elkészült a nemrég megjelent 18. szám magyar fordításával. A viszonylag friss...

[ ÚJ TESZT ]

Fordítócsapatunk elkészült a nemrég megjelent 18. szám magyar fordításával. A viszonylag friss tartalommal rendelkező kiadásban a következőkről olvashattok:

* Csomagkezelés
* Programozzunk C-ben 2. rész
* GIMP sorozat 7. rész, utolsó előtti rész
* Fókuszban: Urban Terror, a játékosok kedvéért :)
* Ubuntu 8.10 telepítése

Ajánljuk a magazint minden kedves Ubuntu rajongónak, kezdőknek és haladóknak, minden korosztály számára fogyasztható tartalommal rendelkezik.

Egészen biztosak vagyunk abban, hogy mindenki talál magának olvasnivalót ebben a kiadásban is!

A fordítást a Full Circle Magazin magyar fordítócsapata készítette.

A magazin fordítása elérhető a fent megadott wiki oldalunkon a „Kiadás 18 magyarul” linkre kattintva az adott szekcióban. A 18. szám egyelőre csak innen tölthető le, a fullcirclemagazine.org letöltései között egyelőre még nem szerepel.

A régebbi számok szintén elérhetőek a fordítócsapat fentebb említett wiki oldalán, valamint Full Circle magazin hivatalos oldalának letöltései között:

Itt a letöltések között már a 17. szám is szerepel. A régebbi számok közül ne keressétek itt az 5-11-ig terjedő számokat, ezeket folyamatosan fordítjuk a régiek mellett, hamarosan terveink szerint elkészülünk az 5. szám fordításával is.

December végén jelentkezünk a 19. szám fordításával, természetesen a régebbi számok fordítását sem hanyagoljuk el!

Terveink között szerepel egy csapattörténeti leírás és a tagok bemutatkozását összefoglaló publikáció szintén pdf formátumban a teljesség igénye nélkül, melynek a szövege éppen véglegesítés alatt áll. Reméljük ez is mihamarabb elkészül, így egy kicsit jobban megismerhetitek azt a csapatot és tagjaikat, akik fordítják és szerkesztik Nektek a magyar számot. ;-)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.