2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Fiatalság bolondság

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sokat gondolkoztam azon, miről lehetne írni, ami felkelti mások figyelmét. Rájöttem hogy...

[ ÚJ TESZT ]

Sokat gondolkoztam azon, miről lehetne írni, ami felkelti mások figyelmét. Rájöttem hogy itt nem önöket a "közönséget" kell megfogni egy témával, hanem az a fontos, hogy én tudjak róla mesélni. Talán kevésbé jó témát választottam, hiszem a magam 14 évével még nem rendelekzek túl nagy élettapasztalattal, de azért megpróbálok belecsöppeni ebbe a témába.
Azt hiszem a mai világban sokkal több (elnézést a kifejezésért) "haszontalan" fiatal él, mint régebben. Ki miatt van ez? Ez elsősorban az olyan személyeknek köszönhető, akik csak cigarettával, drogokkal és piával tudnak csak érvényesülni. Igen, ŐK azok akik megfertőzik a többi tizenévest. Nagy szomorúság tölti el néha a szívemet, amikor kimegyek a jégkorcsolya pályára és azt látom, hogy tömérdek berugott fiatal szipózza magába a cigaretta füstyét. Ez elszomorító. Az a legroszabb az egészben, hogyha saját szemeddel látod, hogy egy tök normális kiscsajból, egy tehetetlen kis csitri lett. Azt hiszem itt már néha a szülők sem tehetnek semmit.(bár valahol nem is akarnak) Én szerencsésnek mondom magam. Nem cigizek, nem drogozok, nem iszok. De sajnos, a legtöbb idióta "menő" tinédzser e miatt lousernek mondd. Kinövik-e vagy így fognak megöregedni? Ezt nem lehet tudni, de szerintem gimi végén csak észbe kapnak amikor nem tudnak leéretségizni. Ugyanis ezeknek a "tündér" gyerkőcöknek a tanulás tabu téma. Az nem menő!!! Na de a csajozás, a pasizás....az aztán a rangfontosággú "menő tevékenység" Elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy befejezzem ezt az írást, hiszen nincs értelme még 10 oldalt írni, a lényeg ebbe is benne van.
Kedves olvasók! Ha van önök közt olyan tizenéves, aki cigizik, iszik stb. Kérlek titeket gondolkozzatok ezen a dolgon el, és tegyétek fel a kérdést magatokban, hogy ez kinek jó? Nektek, vagy másoknak? Mert magatokért kell tennetek valamit és nem másokért!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.