2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

F1: CeBIT nagydíj

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A CeBIT-en muszáj volt megállnunk annál a standnál, ahol Alonso McLaren-Mercedes verdája...

[ ÚJ TESZT ]

A CeBIT-en muszáj volt megállnunk annál a standnál, ahol Alonso McLaren-Mercedes verdája forgott egy nagy pódiumon, mert Gubro kollega hatalmas fan, és le kellett fotóznia az autót. Persze mondtuk neki, hogy nincs benne motor, meg egyébként is csak hungarocell az egész, mire frankón besértődött, de a képei egész jók lettek.


[kép]


[kép]


Utána felfedeztük, hogy van szimulátor is a sarokban, úgyhogy mivel még reggel volt, Gubro is és magam is mentünk egy kört. Illetve kettőt, mert ennyit lehetett, 1:30-as köridőt kellett elérni Silverstone-ban ahhoz, hogy a lelkes press munkatárs nyerjen valami USB cuccot. Rudi nem vállalta be a mókát.
Miután mindenki bazira félénk volt, ezért én kezdtem a körözést. Gondoltam, hogy mivel Stunts-on nevelkedtem, ezért fél kézzel leverem a mezőnyt, úgyhogy eleinte tényleg csak egy kézzel nyomultam, de ez a hülye PS2 játék, ami rá volt kötve a szerkenytűre abszolút binárasin működött, olyan nem volt, hogy csak picit korrigálsz a kormánnyal, vagy mentél hajtűbe, vagy semerre. Úgyhogy rövidesen elkezdtem vadul koncentrálni, aminek az eredménye a lenti kép és egy 1:31-es idő lett.


[kép]


Ezek után jött Gubro, aki nagyon elszánt fejjel ült be a verdába, tök komolyan állt hozzá, de persze addigra már sok látogató lett hirtelen, akik mind vidulva nézték, hogy felszántja a füvet (oké, én is nyomultam kertészként az elején), aztán a második körre ő is bekomolyított és nyomott egy 1:32-es eredményt, amely mindenképp megmutatja, hogy miért is vagyok én itt a főszerkesztő...


[kép]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.