2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Én lettem a hónap dolgozója

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Én lettem a hónap dolgozója. A képemmel díszített spam oda-vissza körbejárta a cég help-deskes...

[ ÚJ TESZT ]

Én lettem a hónap dolgozója. A képemmel díszített spam oda-vissza körbejárta a cég help-deskes címlistáját, Kalkuttától Rigáig, Budapesttől Rejkjavikig. Hyperjump Solutions. Ez vagyunk mi. Top háeresek által szelektált hiperaktív brancs, akiknek a munka receptre felírt stresszkezelést jelent. Csak a legújabb orvosi állásfoglalás szerint ártalmas ez a kutyaharapást szőrével attitűd, de jól fizet. Igaz, az utóbbi időben néhány ősmunkatárs télleg túlpörgött, le is lett százalékolva, de kit érdekel, ha havi 3 guriga a zseton. Persze így sem volt szívem újba megvenni a Deltát, 2 évesen viszont - masszívan értékvesztve - már beficcent. Itt parkol az apartmanház garázsában. Jah, igen, otthonról dolgozom.

Bámulom az OLED-es monitorokat, van belőlük három, bal kezem egy 3Dconnexion SpaceExploreren pihen, a jobb valami régebbi Logitech rágcsálót cirógat, fejemen az Emotiv legújabb Epocja, kicsit még mindig kényelmetlen, de sokat javult az első generációhoz képest. Jah, igen, és egy Stokke széken hintázom, napi 10 órát. Aha, 15 rongyos az órabér, jól számolod. De most a hónap dolgozójaság ráad egy dupla hónapot, nálunk ez a rendszer, szóval, idén is Seychelles.

Egyébként nem nagy szám a Hyperjump. Jó, mi vagyunk a világ leggyorsabb keresőcége, így saját dedikált kiadást kapunk a TouchGraph Google-ból, hogy hatékonyabb legyen a layout, de ennyi. A hardvereket bárki beszerezheti. A lényeg persze nem ez, hanem az emberi erőforrás. Az "agycluster" - így hívjuk. Az Epoc-kal bárki tud bánni, de 15-ös BIF-fel (Brain Intensity Factor) csak kevesen szaladgálnak, ritkább mint a 150-es IQ. És ez csak az egyik képesség, hiszen ezzel csak a "tárazást" lehet elképesztően meggyorsítani, a találatok szűrése sokkal manuálisabb. Alap persze, hogy egy teleírt A4-es lapot 20 másodperc alatt értelmezünk. Viszont a kettőt egy (fej)fedél alatt nehéz, ezért vagyunk csak kétszázan a vállalatnál. Jó, Pink Peter és Red John a héten mond fel, szóval 198. Én Green Zsolt vagyok.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.