2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Bejelentették!!! - iPhone csajoknak is...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Végre ittvan, megérkezett, hónapok óta vártuk...tudom kívülről az összes lelkesedését...

[ ÚJ TESZT ]

Végre ittvan, megérkezett, hónapok óta vártuk...tudom kívülről az összes lelkesedését az én drágámnak. Most megint nem lehet hozzá szólni órákig, vadássza az infokat, képeket. ''Kint van a Mobilarénán! '' ''Kint van az Indexen!'' Én meg lassan kint vagyok az erkélyen, hogy levessem magam...vagy a telefonját, azért az mégiscsak szelídebb bosszú.

Mi tagadás, tényleg szép a cucc, na jó egyenesen álomszép. Első látásra persze megijesztenek az ikonok, teljesen más minden, mint amihez szoktam. Sem a régi feliratos, sem a mai live-szerűen ikonos logikát nem követi. Új, és talán pont ezért vonzó...
Vagy azért, mert olyan végletekig elegáns a megjelenése?

Az Apple régóta kóstolgat engem. Az első próbálkozása az volt, mikor megtudtam, hogy egy rég nem látott kedves barátom csak Apple cuccokat használ. Na ennyitől azért nem dőlünk meg, mégha a kedves barát egyfajta referencia személy szerepet is töltött be az életemben egykor.

A második offenzíva a fehér laptopok idején jött...na azután már csorgott a nyálam rendesen. Heteken át cipeltem Apát egyik üzletből a másikba, ''csak megnézni''. Persze ő bölcsen megvárta, amíg elmúlik a felindultságom, nem akart kitenni annak a szégyenteljes érzésnek, hogy kiadunk egy kalap pénzt egy egyébként rendkívül hasznos és nagytudású műszaki cikkért egyszerűen azért, mert tetszik a színe... Az már tényleg dúúúúrva lenne.

Most meg itt van ez a hímcéda és kacéran sandít felém. Még nem ragadhatom meg a grabancát, nem gyömöszölhetem meg az érinőképernyőjét és nem mondhatom neki:
''na mutasd Magad Szépfiú, dalolj nekem vmi szépet!'' Elérhetetlen, remélem nem sokáig. Ahogy ismerem az Embert, hamarosan leakaszt valahonnan egyet, ha másért nem, hát tesztelni kicsit. Már csak az a kérdés, hogy lesz abból teszt, ha folyton én nyomkodom majd...
Íme:
[link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.