2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Azta paszta Vista

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Vista próba Kaptam egy Vistát, ráadásul Ultimate verziót, egyetlen megkötéssel: csak egyetlen...

[ ÚJ TESZT ]

Vista próba
Kaptam egy Vistát, ráadásul Ultimate verziót, egyetlen megkötéssel: csak egyetlen gépre telepíthető. Mivel nincs is több, nosza nekifogtam, A progi angol, az XP-m magyar. persze hogy azt mondta, arra nem települ rá, és persze, hogy emiatt elveszett az összes beállításom. Gyönyörű szűz Vistám lett! Csak...
A SATA winchestert látta, viszont a régebbit nem, rendesen megszenvedtem, míg az xp-s RAID vezérlőt elfogadta, nagy öröm volt!
A Gigabyte alaplapra integrált hangkártyát sem látta, azon nem is segített semmiféle telepítési kísérlet.
Aztán a WiFi routert próbáltam rávenni, hogy működjön a Vistával. Nem ment. Viszont olyasmit produkált a Vista, amit az XP korában már el is felejtettem: Kék halált! Igen! Jelentem, van a Vistában Kék halál! Többször is megörvendeztetett vele, amikor a routert indítani próbáltam.
Azon már nem nagyon lepődtem meg, hogy a HP szkennerem egyáltalán nem működött.Szintén nem segített semmiféle telepítési kísérlet. Mint ahogyan a webkamerát sem tudtam a Vista alatt életre kelteni. Isten látja lelkemet, megpróbáltam a gyártók honlapján megfelelő meghajtót levadászni, nem sikerült.
A kegyelemdöfést az adta meg, hogy egyáltalán nem volt hajlandó az Inno6600GT kártyámmal elindítani kedvenc játékomat a Soldier of Fortune II-t. Azt üzente, hogy Open GL problémái vannak. Én pedig nagyot sóhajtottam és betettem az XP lemezét, kezdődött az újabb egész napos installálgatás.
Kicsit sajnáltam a dolgot, mert azért a Vista szép!
Mátrai Tibor

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.