2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

A nap hőse

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Történt pénteken estefelé, hogy otthon üldögélek, olvasgatom a Praktiker újságot, vagy...

[ ÚJ TESZT ]

Történt pénteken estefelé, hogy otthon üldögélek, olvasgatom a Praktiker újságot, vagy ilyesmit. Szoktam, ha unatkozom, meg mostanában úgyis akarok venni csaptelepet. Olyan 6 óra magasságában beállít nagymamám, az SZTK-ban volt, valami kezelésen, és talált egy telefont a parkolóban. Nagyon megörült neki, énis, de én azon voltam, hogy visszajuttassam a gazdijához. Ezen ő kicsit ledöbbent, de megbeszéltük, hogy így helyes. Nem azért teszek így, mert én lennék Mobil Hood. Pusztán azért mert eddig egy telefont elhagytam, egyet pedig elloptak, és tudom milyen amikor odanyúlsz, és nincs ott.
Zolika töri a fejét - biztos fognak hívni, ha feltűnik, hogy nincs meg. Egyébként egy Sony Ericcson K310i-ről beszélünk, szövet tokban, teljesen vigyáztak-rá-telefon látszatát kelti. Ettől függetlenül nem hívnak rajta. Nézem a számokat benne, Apa, Anya, meg pár szám ezen kívül - ez biztos gyereké lehet. Próbáljuk felhívni Apát! Nincs elég pénz rajta. Afene.. Megint egy kis idő eltelt, mire pénteki fáradtságomban rájöttem hogy azon az elhagyott telefonon kívül van még tricsilliónyi a világon - így nekem is, úgyhogy akár arról is felhívhatom ezt a bizonyos ''Apát''. Hívom.. nem veszi fel. Akkor ''Anyát''! Ő sem.. Aztán hívnak, felveszem:
-Tessék, .... Zoltán.
-Egy hívást kaptam erről a számról.
-Kezitcsókolom, én voltam, el tetszettek hagyni egy telefont.
Stb.. megbeszéltük, hogy ő az SZTK-ban dolgozik, és vigyem oda, majd hétfőn értemegy?!
Ráérős ez a telefon-téma, biztos vidéki, vagy bánja a fülem, azért átvittem, leadtam a recepción. Az is érdekes volt, hogy a pultos kislány halálra unta magát, könyököl mint egy rosszabb kocsmában szokás, mondom neki hogy mi a téma, erre felcsillan a szeme, és egyből mosolyog meg miegyéb. Munkavégzés közben nem lehet jó pofát vágni az egészségügyben? Csak unottat? Mindegy.
A telefont leadtam, hétfőn megy érte ''Anya'', és megköszönte. Megköszönte illedelmességből. Szerintem nem hiányzott volna neki, ha elhagyja a telefont, főleg hogy a gyereké volt. Szobafogság, esetleg elveri, esetleg nem történik semmi. Ez nem is tartozik rám, de annyi hasznom volt belőle, hogy utána eltöltött egy egészséges elégedettség. A hétre is meg volt a jócselekedet. Zolika saves the day again. Yay!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.